Har du råd til dine bolig drømme?

Har du råd til dine bolig drømme?

Måske går du med tankerne om at renovere hjemme hos dig, men ved at økonomien ikke helt rækker til hele projektet, skal du så gå på kompromis og vælge en billigere løsning, eller måske kun søsætte dele af projektet?

Men hvad nu hvis du ikke længere behøver at vælge, men kan få netop den løsning, du ønsker allermest.

Med Service Finans kan du få dine bolig drømme til at gå i opfyldelse, uden at du skal ned i din bank først.

Service Finans er et lån fra en af vores 12 låneudbydere, som kan bruges til reparationer eller forbedringer af din ejendom. Det kan for eksempel være til et nyt badeværelse, renovering af dit køkken eller en ny overdækket terrasse. Mulighederne er mange og helt op til dig. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, som kan sammenlignes med et lån i din bank som for eksempel et forbrugslån.

Men en enkel let ansøgning igennem Service Finans kan du få lånetilbud fra helt op til 12 banker. Du har mulighed for at låne fra kr. 10.000 – 500.000 kr., og løbetiden er variabel. Du kan altså selv skrue op og ned for perioden og ydelserne.
Eksempelvis kan afbetalingen deles op i to bidder eller foretages månedligt over fem år.

Læs her hvad nogle af Service Finans ‘kunder fortæller:

“Jeg synes, det er rigtig godt, at en håndværker kan give mig denne mulighed. Det er nemt, attraktivt – og så undgår jeg at skulle gå i banken. Processen er super enkel, og jeg havde allerede svar på finansieringen efter et par timer”

Jens fortæller:

“Vi valgte Service Finans, da vores elektriker Michael gav os denne mulighed. Michael havde sammen med sit tilbud sendt os et link direkte til Service Finans, det var super nemt og billigt.
Vi syntes, servicen var helt i top, og følte os rigtig godt behandlet”.