Få finansieret dit boligprojekt allerede i dag!

Lån fra 10.000 til 500.000 til dit boligprojekt - du bestemmer selv beløbet og hvilket projekt du vil sætte i gang.

Med en enkelt ansøgning kan du få op til 12 uforpligtende lånetilbud fra anerkendte banker.

Beregn DIN månedlige YDELSE

Så enkelt er det at
bruge Service Finans

3 simple trin og dit boligprojekt kan sættes i gang. Så hvorfor vente med at udnytte det potentiale din bolig har.

Ansøg gratis

Modtag lånetilbud

Sæt projektet i gang

Seneste blog post
fra Service Finans

Finansiering til dine boligforbedringer – kan man det?

Finansiering til dine boligforbedringer - kan man det? Når vi skal have ny bil, så forventer vi, at bilsælgeren anbefaler [...]BANKEN SAGDE NEJ – SERVICE FINANS SAGDE JA!

Driv en professionel forretning med Minuba og Service Finans
For Johan, som har drevet Varberg Tømrer & Ejendomsservice siden 2011, er det meget vigtigt at kunderne er i centrum og det er altafgørende for ham, at de opgaver de løser er til kundens fulde tilfredshed. Kunderne skal føle sig trygge, vejledet og får leveret lige nøjagtigt det de ønsker – og lidt til. Netop den gode vejledning, var derfor også grundlaget for Johans kunde, som havde to kviste som skulle renoveres. Johan bemærkede i forbindelse med renoveringen, at der var et par tagplader som sad løst og anbefalede derfor kunden, at det nok var på tide, at få lavet et nyt tag. Kunden var meget taknemmelig for hans anbefaling og takkede ja til at få et tilbud på opgaven.

Kundens hus var så godt som betalt ud, og derfor ville hun i stedet hellere låne pengene i banken til at få lavet taget og lade friværdien stå. Men det overraskede hende lidt, da banken anbefalede hende at bruge sin friværdi først. De ville altså ikke låne hende pengene, før hun havde tæret på friværdien i huset. Hun fortalte derfor Johan, at hun måtte vente med taget.

Heldigvis har Johan været en glad bruger af Minuba igennem mange år og kunne derfor tilbyde sin privatkunde at få finansieret sit nye tag gennem Service Finans, som er et samarbejde mellem Minuba og LendMe.

Derfor anbefalede han sin kunde, at ansøge om et lån via Service Finans og sendte derfor et nyt tilbud afsted med et link til finansieringsmuligheden og fortalte kunden at hun blot skulle ansøge online (via linket) og ville få svar allerede indenfor 24 timer.

Glad kunde og profitabel forretning
I Johans tilfælde betød finansieringsmuligheden, at han vandt opgaven og at kunden fik lavet sit tag selvom banken havde afvist lånet: ”Service Finans giver mig en mulighed for, at jeg kan gå i dialog med kunden om at finde den rigtige løsning – i stedet for en halv løsning. Jeg ser det som et ekstra værktøj! Hvis en kunde eksempelvis skal have skiftet 15 vinduer i huset, og kun har økonomi til at få udskiftet 7 på nuværende tidspunkt, så ønsker han måske at afvente med at udskifte resten, og det ender med at koste kunden 2 x af alting (opstart mv.)”, udtaler Johan.

Sådan virker
Service Finans

Her kan du få et hurtigt indblik i, hvordan du kan bruge Service Finans til at finansiere dit byggeprojekt.

Service Finans er skabt for at sikre en nem og lynhurtig proces, så du kan få finansiering til dit hus-projekt på plads - så billigt som muligt og så hurtigt som muligt.

Med én enkel online og uforpligtende ansøgning her på siden, vil du inden for 48 timer have modtaget lånetilbud fra op til 12 anerkendte banker.

Herefter kan du selv vælge det lån, der passer din økonomi bedst. Vores seneste opgørelse viser, at brugere i snit kan spare 12.500 kr. ved at vælge det billigste lån frem for det dyreste tilbud, de modtager.

Når du er blevet videregodkendt af banken og har fået dit lån, kan du hurtigt komme i gang med at realisere dit byggeprojekt.

Kontakt os her

TLF: 70 60 56 77

Copyright 2021