Hvad kan Service Finans?

Lån til det du drømmer om. Det er kun dig selv, der sætter begrænsningerne!

Samlelån/rentetjek/indfri lån

Beregn dit lån

Et samlelån betyder, at du samler alle dine lån hos én långiver eller bank. Fordelen er, at du sparer penge på dine eksisterende lån, da du slipper for mange ekstra gebyrer, samtidig med at du får en lavere rente på gælden.

Køb af bil/båd/MC

Beregn dit lån

Drømmen om en bil, båd eller motorcykel kan være dyr, og hvis du ikke har råd til at finansiere dit nye transportmiddel selv, så kan du tage et lån til dette.

Renovering/reparation af bolig

Beregn dit lån

Lige meget om du skal have håndværker til det, eller selv ønsker at svinge hammeren, så er renoveringer og reparationer af bolig en omkostelig affære. Rigtig mange ønsker at sætte deres bolig i stand, både for at få sit drømmehus, men også for at øge boligens samlede salgsværdi.

Energirenovering

Beregn dit lån

I takt med stigende priser vil en energirenovering af din bolig ofte give gode besparelser på din energiregning, men også øge din boligs værdi. Derudover er der sundhedsmæssige gevinster såsom et bedre indeklima samt mindre udledning af CO2.

Ferie/rejse/oplevelse

Beregn dit lån

Hvis du drømmer om en længere rundrejse eller at besøge særlige lande, er der også god mulighed for at indfri dette med et lån. Oftest kræves der ikke et særligt stort lån, da prisen på flybilletter og hoteller er faldet i rigtigt mange lande.

Særlige begivenheder

Beregn dit lån

Et bryllup eller en større fest er en særlig begivenhed, som mange ønsker at fejre på den rigtige måde. En stor fest kan dog hurtigt blive dyr, hvorfor et lån hertil kan give rigtig god mening.

Depositum til bolig

Beregn dit lån

Køb af bolig er en af de største investeringer. Priserne på både huse og ejerlejligheder er støt stigende, og reglerne for boliglån er strammere. I dag skal du selv kunne betale mindst 5% af boligens købssum. Derudover kan du også kun optage et realkreditlån, der svarer til 80% af boligens værdi. Derfor skal de sidste 20% finansieres af enten din egen opsparing eller et banklån.

Tandlæge/operation

Beregn dit lån

Behovet for at dække en uventet tandlægeregning eller en operation, der kræver egenbetaling, kan opstå pludseligt. Beløbet kan nogle gange være større end forventet, og her kan der opstå behov for et lån, for at finansiere dette.

Eget selskab/investering

Beregn dit lån

Hvis du ikke har tid eller mulighed for at spare op til det depositum, der kræves for at oprette sit eget selskab eller lave en investering, så kan du også optage et lån hertil.

Det er næsten kun dig selv, der sætter begrænsningerne for, hvad du kan låne til. Når du får et lånetilbud gennem Service Finans, er dit lån ikke øremærket et specifikt formål. Du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges på.

Er du stadig i tvivl?

Kontakt os

Service • Finans