Håndværker

Er du Minuba bruger?

Brug Service Finans som håndværker

Giv din kunde kortere vej fra overvejelse til beslutning.
Tilbyd risikofri finansiering til dine kunder, og få flere ordrer i bogen.

Når din kunde vælger at splitte sin betaling op i små bidder igennem et lån hos Service Finans, minimerer du din egen risiko for store udlæg og forsinkede betalinger, fordi din kunde kan betale dig den fulde pris med det samme, og selv nyde godt af at afdrage lånet over f.eks. 6 år.

CASE: Erfaringer fra en kollega

Inden messen i Odense ”Mad og Design” skulle løbe af stablen, havde Service Finans været i dialog med Mathias fra Ole Hemmingsens VVS, fordi de ønskede, at vi skulle lave nogle forslag til, hvordan deres forskellige messetilbud ville se ud, hvis kunderne blev serviceret igennem Service Finans. Service forslag, som Mathias og hans team kunne vise frem på messen.

Under messen møder vi Andreas, som vil benytte sig af Ole Hemmingsens messetilbud, og han finder det samtidig interessant, at det kan finansieres gennem Service Finans.

Andreas bestiller et blødgøringsanlæg, som den dag i dag er monteret og virker perfekt. Da han modtager fakturaen, vælger han at ansøge om et lån til at dække hans udgifter til anlægget.

Andreas udtaler:
Jeg synes, det er rigtig godt, at en håndværker kan give mig denne mulighed. Det er nemt, attraktivt – og så undgår jeg at skulle gå i banken. Processen er super enkel, og jeg havde allerede svar på finansieringen efter et par timer

Mathias fra Ole Hemmingsens VVS fortæller:
Hos os skaber det stor værdi, at vi igennem Minuba kan give vores kunder muligheden for at benytte Service Finans. Normalvis kan vores kunder godt få lov til at lave en afbetalingsordning med os, men da vi både har udgifter til kreditorerne, materialerne og de brugte arbejdstimer, så giver det os nogle store omkostninger at tilbyde denne fleksibilitet.

På den måde kommer Service Finans nærmest som kaldet, fordi det betyder, at vi kan fortsætte med at drive en rentabel forretning og tilbyde vores kunder muligheden for en fleksibel afbetalingsordning.

Sådan kommer du i gang med Service Finans

Hvis du allerede er Minuba bruger, kan du med få klik komme i gang med at tilbyde dine kunder finansiering med Service Finans på dine tilbud og fakturaer.

Alt du skal gøre er at aktivere Service Finans modulet i din administration, og derefter bruge Service Finans dokumentkoderne i dine tilbud og fakturaer.

Herefter vil dine kunder let kunne ansøge om et lån, uden at du skal gøre mere.

CASE: Flere erfaringer fra en kollega

Kun 5 arbejdsdage skulle der gå, fra at Michael fra Ollerup El, var ud og give et tilbud på en luft til vand varmepumpe, til at kunden Jens takkede ja tak til, at det var Michael, der skulle installere den.

Idet Michael bruger Minuba, har han nemlig den mulighed at kunne tilbyde sine private kunder, at de kan ansøge om lån igennem Service Finans, hvilket betyder, at kunderne nemmere kan sige ja tak til en lidt større reparation, som til tider kan være en uventet udgift.

Michael udtaler:
Når jeg er ude hos mine kunder, oplever jeg ofte, at jeg kan spare mine kunder for en tur i banken ved at tilbyde dem finansiering gennem Service Finans. Det skaber stor værdi for mine kunder, men også for mig og min forretning. Det er nemt og gennemsigtigt, der er ingen gebyrer osv“.

Vi spoler tiden lidt tilbage og starter der, hvor Michael var ude hos Jens for første gang for at besigtige opgaven. Her fortæller han Jens om muligheden for at finansiere den nye varmekilde gennem Service Finans. Så da Jens modtog tilbuddet, valgte han at ansøge om finansiering, så han kunne få udskiftet sit gamle gasfyr til den nye varmekilde.

Jens udfyldte ansøgningsskemaet online samme aften, og allerede dagen efter havde han positivt svar, og kunne aftale en dato for udskiftning af det gamle fyr.

Jens fortæller:
Vi valgte Service Finans, da vores elektriker Michael gav os denne mulighed. Michael havde sammen med sit tilbud sendt os et link direkte til Service Finans, det var super nemt og billigt. Vi syntes, servicen var helt i top, og følte os rigtig godt behandlet”.

Michael fortæller om vigtigheden af, at det hele flasker sig, som det har gjort i Jens’ tilfælde. Michael har som så mange andre håndværkere rigtig travlt for tiden, og når der skal afmonteres et gasfyr, er det yderst vigtigt, at alt går efter hensigten, så ingen kunder kommer til at stå uden varme i huset længere end højest nødvendigt.

Foto af Jens Snedker & Michael Jenker.

Ikke Minuba bruger endnu?

1200 danske håndværkere tager ikke fejl.

Minubas system er udviklet ud fra filosofien ”Det skal kunne en masse, og så skal det virke på en enkel måde.”

Når du bruger Minuba får du ikke blot et sags- og ordrestyringssystem, men et samarbejde hvor vi i fællesskab med et bredt udvalg af grossister, leverandører og integrationer samt samarbejdspartnere udvikler og forbedrer din forretning.

Minuba giver bedre overblik, effektiv drift og øget likviditet i din virksomhed.

Som bruger hos Minuba får du også adgang til at tilbyde dine kunder fleksible betalingsmuligheder med Service Finans.

Giv din kunde kortere vej fra overvejelse til beslutning.

Tilbyd risikofri finansiering til dine kunder, og få flere ordrer i bogen.

Når din kunde vælger at splitte sin betaling op i små bidder igennem et lån hos Service Finans, minimerer du din egen risiko for store udlæg og forsinkede betalinger, fordi din kunde kan betale dig den fulde pris med det samme, og selv nyde godt af at afdrage lånet over f.eks. 6 år.

Det bedste er, at det ikke medfører nogen risiko for dig eller din forretning, når din kunde vælger at betale igennem Service Finans.

Du er velkommen til at kontakte os her:

Minuba
Hvis du vil høre mere om Minuba kan du kontakte os på
tlf.: +45 7070 2037 eller på mail: info@minuba.dk

Service Finans
Hvis du vil vide mere om Service Finans kan du kontakte os på
tlf.: +45 7060 5677 eller på mail: info@servicefinans.dk