Vil du samarbejde med Service Finans?

Brug Service Finans som håndværker

Kort vej fra overvejelse til beslutning

Tilbyd risikofri finansiering til dine kunder, og få flere ordrer i bogen. Når din kunde vælger at splitte sin betaling op i små bidder igennem et lån hos Service Finans, minimerer du din egen risiko for store udlæg og forsinkede betalinger, fordi din kunde kan betale dig den fulde pris med det samme, og selv nyde godt af at afdrage lånet over f.eks. 6 år.

Er du ikke Minuba bruger endnu?

Minuba giver bedre overblik, effektiv drift og øget likviditet i din virksomhed.

Som bruger hos Minuba får du nemt adgang til at tilbyde dine kunder fleksible betalingsmuligheder med Service Finans. Minubas system er udviklet ud fra filosofien ”Det skal kunne en masse, og så skal det virke på en enkel måde.” Når du bruger Minuba får du ikke blot et sags- og ordrestyringssystem, men et samarbejde hvor vi i fællesskab med et bredt udvalg af grossister, leverandører og integrationer samt samarbejdspartnere udvikler og forbedrer din forretning.

Kom godt i gang med Minuba

Hvis du vil høre mere om Minuba kan du kontakte os på telefon: +45 7070 2037 eller på mail: info@minuba.dk

Bliv en del af Service Finans som samarbejdspartner

Indgå et samarbejde med Service Finans

Vil I som virksomhed kunne tilbyde finansiering til privatkunder? I Service Finans ser vi løbende på nye samarbejder, der skaber gensidig værdi.

Hvis I sælger et produkt, en service, eller generelt har kontakt til privatkunder, der kunne have interesse i nem finansiering, hører vi meget gerne fra jer.

Kontakt os for at høre mere

Udfyld kontaktformularen og lad os tage en drøftelse om, hvordan I kan komme i gang med at tilbyde finansiering igennem Service Finans.